Sinun kauneudenhoitopalvelusi

Tarjoamme kokonaisvaltaisia kauneudenhoitopalveluja ammattitaidolla: rakennekynnet, ripsienpidennykset, kasvohoidot, kampaamo- ja parturipalvelut. Viihtyisä salonkimme sijaitsee kauppakeskus Arabiassa.

KASVOHOIDOT

Tarjoamme kasvojen hieronta-, kuorinta-, naamio- ja valohoitoja. Käyttämämme syväpuhdistavat ja kosteuttavat kasvonaamiot ja kuorinnat pohjautuvat luonnon antimiin: minttuun, inkivääriin ja saveen. Lisäksi valikoimassamme on suosittu Gold24 – naamio. Colorful Led Beauty Mask -valohoito kiinteyttää, pehmentää ja kirkastaa kasvojen ihoa.
 
 
 

KAMPAMOPALVELUT

Stylish Studio on täyden palvelun hius- ja kauneussalonki. Salonki tarjoaa kattavan valikoiman palveluja miehille ja naisille. Käytämme Four Season, Schwarzkopf ja Karynin tuotteita.
 
 
 
 
 
 

KÄDET & KYNNE

Palveluihimme kuuluu manikyyrin lisäksi rakennekynnet ja geelilakkaus. Rakennekynsiin käytämme kestävää akryylimassaa ja värimassaa, jolla onnistuu kaunis ombre-väritys kynsiin. Värivalikoimamme on inspiroiva – värejä on 200. Taitavat kynsiteknikkomme koristelevat kynnet vapaasti värimassalla. Näin tehdään esimerkiksi kaunis marmorikuviointi.

RIPSET & KULMAT

Teemme ripsien ja kulmien värjäysten lisäksi ripsienpidennyksiä (volyymi ja klassinen). Käytämme vain ohuita, laadukkaita ripsikuituja, jotka eivät vahingoita omia ripsiä. Käyttämämme väriaineet ja ripsiliimat ovat allergiatestattuja. Klassisissa ripsienpidennyksissä käyttämämme kuidut ovat paksuudeltaan 0,15-0,20 ja pituudet ovat 7mm-15mm. Kaarevuudet klassisissa ripsienpidennyksissä ovat C, CC ja D. Volyymipidennyksissä kuidut ovat paksuudeltaan 0,05-0,07, pituudeltaan 7mm- 15mm ja kaarevuudet C, CC ja D.

HAMPAANVALKAISU

Plasman valkaisu on yksi palveluista, joita pidetään turvallisimpana sillä, että ne eivät käytä neulaa, ei porausta, pihdit … Tehokkain valkaisumenetelmä tänään. Kun plasma aktivoi pelkistävän ionin, valkaise hampaat yhden tunnin sisällä. Plasman suorittama hampaiden valkaisu ei ehdottomasti tee sinua huolestumaan, koska lääke ei huonosta hampaan kiiltoa, ei luuydinvaurioita. Kirkkaanvalkoinen hymy auttaa sinua luottavaisemmassa viestinnässä. Tämä vaikutus säilyy pitkäaikaisessa käytössä ruokailutottumuksista riippuen ja suuhygienian ylläpidossa

PALVELUT

RIPSET /KULMAT

KASVOHOIDOT

KÄDET & KYNNET

HAMPAIDENVALKAISU

Kampaamopalvelut

NETTIAJANVARAUSinstagram

Instagram has returned invalid data.

Yhteystiedot

Aukioloajat:

  • MA-PE: 09-18
  • LA:10-15
  • SU: Suljettu

Yhteystiedot

  • Puh:0449791095
  • Sähköposti: stylishstudioarabia@outlook.com
  • Osoite : Hämeentie 111, 00550 Helsinki

Liike sijaitsee Hämeentien puolella ja sisäänkäynti tapahtuu katutasolta, kauppakeskuksen ulkopuolelta